Isnin, 7 Januari 2008

AZALINA NAK LAWAN RAFIDAH REBUT KETUA WANITA UMNO
GempaQ: Azlina Guna Teknik Rebonding Untuk Rebut Ketua Wanita Umno
Posted on Monday, January 07 @ 11:36:43 MYT by greenboc

Artikel Oleh pemudawilayah

"Oleh HermanSamsudeenHangat..memang hangat. Berita tentang Azlina Othman berhasrat untuk bertanding jawatan Ketua Wanita Umno dan menyingkirkan Rafidah Aziz telah lama bertiup dan angin yang mengoyangkan organisasi wanita Umno ini kian kuat bertiup lagi awal tahun ini.

Azalina yang sebelum ini bermula dengan imej Tomboy merupakan proksi terkuat Pak Lah dan Khairi dalam wanita Umno. Dari imej Tomboy beliau dipaksa untuk berubah (saksikan gambar perubahan imej beliau dibawah) menjadi wanita melalui perlantikannya sebagai Ketua Penaja Puteri Umno.

Tetapi usaha tersebut aggal kerana ‘jiwa lelaki’ beliau masih kuat. Selepas disingkirkan oleh wanita Umno yang tertekan dengan imej beliau yang sukar diubah beliau akhirnya menyendiri sementara di Kementerian Belia dan Sukan.

Kali ini Pak Lah nak bagi peluang kedua untuk beliau kembali menjadi wanita Umno yang sebenar dan sekaligus menjadi ketua wanita Umno yang pertama berjiwa ‘jantan’.

Ingatkan, berita itu sekadar berita angin tetapi rupa-rupanya Azlina menyambut saranan geng-geng Pak Lah itu. Nak jadi apa pun jadilah…dan terjadilah pelbagai tragedi yang benar-benar mengejutkan seluruh wanita Umno.

Berita bahawa Azalina kini hampir kembali menjadi Wanita Umno yang sebenar semakin menjadi nyata dan pelbagai teknik dan gaya dilakukan bagi memastikan Azalina ‘kembali’ menjadi wanita.

saksikanlah gambar-gambar berikut…ini bukan teknik super Impose tapi hasil dari teknik rebonding…

Ni gambar tahun 2004, masa baru jadi Menteri Belia

Ni Gambar 2005Nie Gambar 2006


Nie Gambar 2007


Dan Ini gambar terkini…2008Fuh…kali ini ada harapan Rafidah Jatuh!!!
"

0 komentar:

SIARAN LANGSUNG TV PAS KEDAH

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | fantastic sams coupons