Isnin, 5 November 2007

"OPS PRIHATIN " DPPNK SEPANJANG RAMDAHAN
Baling, 21-Sep-2007- Ketua Pemuda sedang menyerahkan sumbangan kepada seorang fakir miskin di Kg. Gabus, Pulai , Baling pada bulan Ramadhan yang lepas. Turut serta Setiausaha DPPNK Ust Rosli , Ketua Penerangan PAS Kawasan Baling Sdr. Johari Abdullah dan Setiausaha DPP Baling serta beberapa orang AJK Pemuda Kawasan.

Baling, 21-Sep-2007, Ust. Musoddak menziarahi seorang pengidap penyakit kusta yang sudah terlantar beberapa tahun. Beliau juga turut menyampaikan sumbangan daripada DPPNK kepada beliau.


Pantai Merdeka, 30-Sep-2007- Ketua Pemuda Negeri Kedah Ust Musoddak bin Hj Ahmad bersama Ust Mohd Rosli Azmi, Setiausaha Dewan pemuda PAS Negeri Kedah semasa melawat keluarga mangsa nelayan yang hilang dilaut pada hari pertama kejadian dibulan Ramadhan yang lepas. Beliau juga turut menyampaikan sumbangan daripada Dewan Pemuda PAS Negeri berupa barangan makanan dan wang tunai.Kelihatan digambar ,Ketua Pemuda sedang bertanya khabar kepada Isteri mangsa.
Diantara rumah orang miskin yang turut dilawati oleh rombongan Dewan Pemuda Pemuda PAS Negeri semasa Operasi Prihatin sepanjang bulan Ramadahan yang lepas. Masih ada rakyat yang tinggal dirumah beratap rumbia, berlantai buluh dan berdinding buluh setelah 50 tahun merdeka.

0 komentar:

SIARAN LANGSUNG TV PAS KEDAH

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | fantastic sams coupons