Selasa, 8 Januari 2008

Macam-macam boleh jadi selagi BN Memerintah

Ajaran Sesat Terkini : Laga Lutut vs Pegang Bahu
Posted on Tuesday, January 08 @ 13:48:50 MYT by greenboc

Artikel Oleh pemudawilayah

"
Kumpulan ajaran sesat Zikir Laga Lutut bakal diserbu oleh pihak Jabatan Agama Islam Selangor (Jais) tak lama lagi. kumpulan Zikir ini turut dianggotai tokoh korporat dan orang kenamaan. Kumpulan berkenaan dilabelkan ajaran sesat kerana satu aktiviti ahlinya ialah berzikir yang bercampur lelaki dan perempuan dalam keadaan bersentuhan antara satu sama lain, termasuk lutut.

Mereka berwirid secara berpasangan. Pengikut lelaki dikehendaki duduk secara berlaga lutut dengan pengikut wanita.“Kemudian, tok guru datang dan duduk di tengah-tengah antara mereka sebelum memilih pasangan bagi setiap pengikut lelaki dan wanita. Ketika berwirid, pengikut turut dibenarkan meraba pengikut wanita tanpa halangan bagi membangkitkan keghairahan sebelum tok guru memberikan mereka peluang melakukan hubungan seks bebas. Mereka kemudian dibenarkan melakukan hubungan seks sejurus selesai berwirid.

Tok guru sesat itu akan mengulangi perbuatan sama kepada semua pengikutnya sebelum dia sendiri memilih wanita sesuai untuknya bersetubuh, termasuk isteri pengikut kumpulan terbabit. Bagaimanapun, wanita yang bakal bersama tok guru dimestikan mempunyai ciri-ciri tertentu seperti berwajah menawan dan memiliki bentuk badan menggiurkan.

Begitulah kisah mereka yang sungguh menghairah mereka-mereka yang bernafsu besar.

Kisah kedua pula tentang satu ajaran baru yang digelarkan sebagai ‘Ajaran kepala lutut’. Pengikut-pengikut ajaran ini dibenarkan melakukan sentuhan sesama lelaki dan perempuan tanpa mengira mahram atau tidak. Walaubagaimana pun, pihak JAKIM ataupun mana-mana Mufti dan Jabatan Agama belum lagi menjatuhkan hukum sesat kepada kumpulan ini kerana belum ada laporan rasmi ahli-ahlinya melakukan seks bebas sebagaimana kumpulan Zikir Laga Lutut.

Walaubagaimana pun terdapat desas desus yang menyatakan bahawa skandal seks turut berlaku, walaubagaimana pun tragedi pengeboman seorang model dari Mongolia telah menakutkan pelapor-pelapor yang enggan tampil kehadapan membuat penyaksian.

Jadi kita tungguhlah tindakan pihak yang berkuasa yang kononnya menjalankan tugas yang diamanahkan oleh Allah!


Pegang bukan mahram kita apakah budaya kita?Intim dengan bini orang beginipun bukan budaya kitaBudaya kitakah begini?


Hanya suami yang tiada maruah sahaja membenarkan bininya begini.. Budaya kitakah?
Skandal suami orang bini orang(MP dengan Senator) macam biasa saja dalam umno. Budaya kita atau budaya umno?"

0 komentar:

SIARAN LANGSUNG TV PAS KEDAH

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | fantastic sams coupons