Selasa, 13 Mei 2008

SUMBANGAN DIPERLUKAN UNTUK HIMPUNAN PEMUDA SEMPENA MUKTAMAR TAHUNAN DPPNK KE 42

Kompleks PAS Kedah- Alor Star

Dewan Pemuda PAS Negeri Kedah akan menganjurkan Himpunan Pemuda Memelihara Kemenangan PAS Kedah sempena Muktamar Tahunan DPPNK ke 42 yang akan diadakan pada 13 &14 Jun 2008 bertempat di Kompleks PAS Kedah, Km 13, Jln Alor Star-Sg.Petani, Simpang Empat Alor Star, Kedah

Himpunan ini akan mengumpulkan seramai 3000 orang pemuda PAS dari seluruh Kedah pada malam tersebut dengan tujuan untuk :-

  1. Menghimpun amilin pemuda disemua peringkat berikrar untuk mengisi dan memelihara kemenangan dan menerima taujihat pimpinan.
  2. menjadikan pemuda berdaftar menjadi ahli pemuda
  3. Meraikan pemuda kedah dalam kemenangan pilihanraya
Himpunan ini akan dirasmikan oleh YAB Ust Hj Azizan bin Abd. Razak, Menteri Besar Kedah dan Ucapan daripadaUst Nasaruddin Hassan Tantawi Timbalan Ketua DPP Pusat.


Sehubungan dengan itu pihak DPPNK membuka peluang kepada orang ramai untuk memberi sumbangan bagi menjayakan himpunan dan Muktamar ini. Sebarang sumbangan boleh dihantar kepada Setiausaha Dewan Pemuda PAS Negeri Kedah, Kompleks PAS Kedah, KM 13, Jln Alor Star- Sg. Petani, Simpang Empat 06650 Alor Star, Kedah atau di Bank in ke akaun DPPNK no akaun BIMB 2011010009300.

jika ada sebarang maklumat lanjut sila hubungi pejabat DPPNK 04 7481120 Fax : 04 7481123 atau emel : dppnkedah@yahoo.com.

Harap maklum.

SIARAN LANGSUNG TV PAS KEDAH

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | fantastic sams coupons